Как да опазим българското според варненци?

в България

Как да опазим българското според варненци?

Варненски майки показват: „Как да опазим българското?“
В навечерието на 24 Май наш екип откри рецепта за опазване на българското писмо и четмо, както и отколешните ни традиции и богато минало! Всички съставки на рецептата се крият във Варна. Отново варненци въвеждат Ноу Хау, този път в образованието! Явно корените на родолюбието се крият на морския бряг край Варна.

Става дума за две варненски майки, които решават да не чакат неволята, която да възпитава децата им, а те самите да възпитат децата си в добрина и любов, както са възпитавани те самите!
Смелите варненски дами създават първото патриотично и родолюбиво училище в България „Аз съм българче“!

‘ Аз съм българче“ е създадено, за да даде по-добро и качествено образование на деца, чиито родители искат децата им да знаят за Левски, Ботев, Бенковски, за българските царе, за българските хора и традиции! Патриотичното училище е място, където децата ще се учат да бъдат истински българи и ще бъдат далеч от новоизвратените Идеологии и всякакви други античовешки учения!

– “ Ние ще научим нашите и вашите деца, да обичат всичко българско и родно. Ще ги научим как да опазят българския дух, добрина, човещина и това е една малка част от нашия план, за опазване на българските традиции!- заяви пред нас Д. Петрова собственик на Частно училище „Аз съм българче“

Нашият екип с радост ще подкрепя тези смели дами, които показаха родолюбие в действие! Сърце и душа за България, това е в нашите сърца!

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе