Има ли рептили в България?

в Мистерии

Има ли рептили в България?

Има ли рептили в България е въпросът? Темата за извънземните вълнува хората от хилядолетия олицетворявани като богове, изобразяване като божества тези изображения оставят следи в историята на човечеството назад във времето. Има ли рептили сред нас? Много хора се вълнуват от това къде да ги търсим, как се разпознават, отличителни белези и държание, какви са навиците им затова има много информация както много дезинформация. рептили в България

 

Накратко има ли рептили в България? Хората, който управляват света не са хората, които четат книги, а техните слуги. Едни казват ЕВРЕЙТЕ УПРАВЛЯВАТ, ДРУГИ МАСОНИТЕ, НО ВСИЧКИ ТЕЗИ НАРОДИ И ТАЙНИ ОБЩЕСТВА СА ДАЛЕЧ НАДОЛУ В ХРАНИТЕЛНАТА ВЕРИГА НА СВЕТА. Хората със синя кръв са тези, които властват над планетата ни от векове. Защо се казва синя кръв? В човешката кръв желязото като елемент и предава червеният цвят, а синята кръв идва от кръв, която вместо желязо има преобладаване на мед. Желязото ни дава сила и способства за движението на кислородът в кръвта. Тези със синята кръв имат този проблем и затова рептили и мелези не можете да срещнете на големи височини там където въздухът е разреден без специално оборудване.

Рептилите обичат ниските места и там където има вода – брегове на реки и езера.

Появи се дървена статуя на рептил в Несебър точно до брега на морето пред училище, соросоидна изработка. До нея малък олтар на който да си запалиш свещ. Интересното е, че става дума за поредното енергийно място на което се слага като за едни е символика, за други доминат и за трети това е нищо особено, но всеки е свободен да вярва в каквото си иска.

И всичко това се случва на метри пред професионалната гимназия по Туризъм „Алеко Константинов в град Поморие.

Войната межди тези духовни и невидими два свята продължава. И като се замислим тази война не е от вчера и все пак всички сме чували за Св. Георги, който убива змеят.

И така има ли рептили у нас ние не знаем, но можем да дадем няколко наклончиви информации за техният бит и цвят на кръвта и къде и как могат да бъдат забелязани. Та всички говорят за извънземните, но никой не ги е виждал, нали?

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Мистерии

Отидете горе