Има ли изобщо такава държава?

в България

Има ли изобщо такава държава?

Има ли изобщо такава държава, в която населението намалява, но пък данъците растат, има ли изобщо такава държава, в която народът измира в бедност и болести, а правителството се хвали със стабилност, за тази фискална стабилност и брутен вътрешен продукт, с който се хвалят управляващите докато бизнесът напуска страната докато инвеститорите бягат и докато малките фирми ги щавят.

Има ли изобщо такава държава, в която партиите са като групировки изтъкани от обръчи от фирми, а другите просто са подложени на институционална преса подложени на рекет, ревизия, проверки и бой с всичките лостове на властта. Има ли изобщо такава държава се питам, в която държавата не рекламира туризъм, а го унищожава.

Държава такава има ли в света, в която се закриват училища и детски градини и се отварят миграционни лагери. Има ли изобщо такава държава, в която населението се унищожава населените места се обезлюдяват, а държавата се управлява по бандитски принцип. Има ли изобщо такава държава в света ми кажете където държавата е мащеха, а родината е отминало понятие.

Там където корупцията е нещо като усещане, а геноцидът е начин на живот. Има ли изобщо такава държава, в която смъртността е най-голяма в света бедността е най-голяма в Европа, а свободата на словото е 111 място в света и продължава да се срива. Има ли изобщо такава държава, в която да обещават вдигане на доходи преди избори, а след избори да вдигат ток, вода, парно и храна и горива, ако щете. Има ли изобщо такава държава, в която населението да мълчи послушно и примирено когато го унищожават.

Все още има изобщо такава държава нарича се Българин, но ако народът не изхвърли боклука от властта няма да има такава държава, а ще има територия като географско понятие, но тогава въпросът ще е „имало ли е изобщо такава държава“?

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе