Изправи се море от стомана!

в България

Изправи се море от стомана!


Перник въстана! Изправи се море от недоволни, подкрепиха ги от цялата страна, но за жалост властта ги смаза с лютив спрей просто ей така. Народът негодува, а правителство си царува. Изправете се бе хора, да застанем един до друг да видим тогава дали ще могат да ни смажат заради това, че искаме справедливост и нормални условия на живот. Нима полицаите не се къпят и не плащат сметки за ток и вода, нима и тях майка не ги е раждала на тази земя?

 

Да се изправим заедно само тогава можем да отвоюваме своите права иначе за всеки ще има арести и репресии, за всеки ще има арести и мачкане.

Свободата на словото е по конституция и е гарантирана, но и политико-икономическата хунта иска да си гарантира слаб народ и спокойствие. Вие спокойни ли сте за вашето бъдеще, спокойни ли сте за утрешният ден? Време е заедно да се изправим и да отвоюваме нашите изконни права като суверен! Време е да се изправим, Мая Манолова го направи и поведе кървавото Хоро, направиха го и други, но трябва да сме единни за да успеем иначе един по един ще бъдем назидателно смазани! Системата може да бие и да убива, може и да бъде подчинена от нас зависи дали ще се изправим или ще преклоним глава, все пак имаме 500 години стаж, нали? Тук не става дума за само за геноцид и изтребление, а става дума за дълг синовен, за дълг пред родината и своят род, тук става дума за оцеляване!

Избирате Вие, но само можем да кажем „стига толкова“ и да кажем кога и къде, но трябва да сме единни, а не разделени!

Имаше протест в София, но на него не дойдоха майките, не дойдоха сестрите, нямаше ги и миньорите нито земеделците, нито животновъдите, нямаше го Българският народ!

Изправете се заедно, ако искате да успеем иначе всяка коза за своят крак и става на пастърма в тази и без това полуразрушена страна. Заедно и само заедно, ако се изправим ще победим иначе другото си го знаете, ако не се сещате погледнете мечката как беснее и народът линее!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе