Идва времето, когато ще се срамуваме от себе си – защото сме допуснали българоубийци да управляват България

в България

Идва времето, когато ще се срамуваме от себе си – защото сме допуснали българоубийци да управляват България
Досега се срамувахме, че света свързва името “ българи“ с определена категория български граждани с разнообразен етнически произход, извършващи кражби, грабежи , отвличания, проституция и ред други престъпления.

Днес се срамуваме от политическия елит.

Не че те са станали по – глупави или по – неспособни.

Ние се събудихме и вече не вярваме на обещанията и внушенията им.Видяхме, че царят е гол – в случая необразован, елементарен, дребен хитрец, мутра, която никога няма да промени нрава си.Вълците подцениха стадото. И няма значение, че протести не заливат улиците. Вече не се страхуваме. Енергията на гнева пулсира във въздуха , сгъстява се и ще избухне скоро.

Идва времето, когато ще се срамуваме от себе си – защото сме допуснали българоубийци да управляват България.Скоро, много скоро ще разберем истинските ужасяващи размери на присвоените от тях пари, вкл. от еврофондове.Ще има арести и процеси.Ще има възмездие.

Важното е след това да не се срамуваме отново – от избора си, от пасивността или безразличието си.Избора е наш , отговорността също. / Румяна Ченалова, Фейсбук

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе