Знаете ли кои са най-приятните и завладяващи звуци за човечеството?

в Любопитно

Знаете ли, че моментен приятен звук може да промени вашето настроение за целия ден?

За да се възползвате от тази чудесна способност на звуците, трябва да знаете най-завладяващата от тях. Специално за вас, ние сме съставили списък от 9 най-приятни звуци за човешкото ухо…

№1. Дъжд по покрива на къщата.

Добре е, че дъждът не свършва веднага и ние можем да се насладим на почукването по покрива.

№2. Скърцане на снега

Свеж сняг в града трудно се намира, но когато успеете – време е за отдих, особено приятно за романтични дни. Разбира се, по-добре е да се разхождате по снега през нощта, за да чуете много по-добре скърцането. Зимата е само веднъж годишно, но и през лятото има какво да слушате.

bulpress tv

№3. Прибой на морето

Щастие е за тези, които живеят край морето. Жителите на тези градове прекарват много време в морето, както през лятото, така и през зимата. Шумът от прибоя се свързва с вечност…

№4. Пукот от горящ огън

Прекарайте една вечер край морето, запалете огън и след това можете да се насладите както на прибоя, така и на звука от пукащи дървета в огъня. Вярно е, че това е само лятно забавление, но оставя толкова силни впечатления, че те са достатъчни за цялата година.

№5. Ромолящ поток

В града е трудно да се улови удоволствието от звуците на ромоленето на потока. Вероятно някои обитатели на града не са чували този звук, така че има още една причина да отидат на почивка някъде сред природата.

№6. Дъжд запълва корито

И отново звукът на падащия дъжд, но този път в различен контекст. В интернет можете да намерите много клипчета, свързана специално с тази ситуация – дъждът допринася за романтично настроение.

№7. Котешко мъркане

Котки са сладки и непредсказуеми, почти всяко момиче поне веднъж би искала да я нарекат коте.

№8. Пеещи птици сутрин

Една от най-приятните аларми за събуждане. И ако сутринта, когато се събудите, до вас и мърка и котка – това е райско удоволствие.

№9. Бълбукане на водата.

Пийте изключително чиста вода – така ще удвоите удоволствието си! Почетното първото място е за приятното бълбукане на вода или чай, напълващи чашата.

Това са едни от най-приятните звуци за човешкото ухо.

Източник: e-zdravey.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе