ЗАЩО НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ КОРОНАВИРУСА?

в България

ЗАЩО НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ КОРОНАВИРУСА?


ЗАЩО НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ КОРОНАВИРУСА?
ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВАМ В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И ТОТАЛНА БЛОКАДА?
Не се страхувам от Коронавирус, страхувам се от хаоса създаден от разни щабове, комисии, правителство, парламент, които плещят глупости, демонстрират по медиите, ама само по медиите загриженост за съдбата на българите, бедните, самотните възрастни хора, инвалидите … Да, ама не!

Частните съдебни изпълнители се разшетаха в условията на криза и слагат запор след запор, отнемат имоти, вещи и последните средства за живот на българите, болните и немощни хора, инвалидите! Управляващите, разни щабове, комисии, и други умни глави не слизат от телевизорите откъдето ни засипват с фалшива загриженост за хората, а всъщност са безсилни да направят каквото и да е!

Какво стана с мораториума върху запорите на ЧСИ, облекчаване на битови сметки и другите мерки за облекчаване живота на хората в България? Ами нищо! Правят си глупав пиар, пъчат се, лъжат един през друг, а всъщност са пълни некадърници и тотално безсилни да се справят с кризата…

Страхувам се не от вируса, а от мисълта дали утре няма да умра от глад и да усмърдя блока, защото живея сам, без лекарства и средства за обикновено човешко съществуване, особено след като една ЧСИ Сия Халаджова ми е направила запор за чужд имот, а и не само това – тегли ми инвалидната пенсия директно от НОИ, като на мен ми превеждат по един лев на месец, защото не може да ми удържи цялата.

Всъщност никой по закон няма право да ми удържа и една стотинка от инвалидната пенсия, но явно тази мутра Сия Халаджова е недосегаема от българските закони, а и в НОИ няма как да действа сама без подставено и подкупено лице!
В същото време ме залъгват с някакви безлихвени кредити, които рано или късно трябва връщам … Така че не ме е страх от коронавируса, а от безхаберието на управляващите, от невъзможността да се защитиш законно, особено в условия на карантина, пълна блокада на населените места, забрана да излизаш, неработещи институции!
НЕ КОРОНАВИРУСА Е ТОЛКОВА ОПАСЕН, А НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ, НЕКАДЪРНИ, ТОТАЛНО ОБЪРКАНИ ВЛАСТИМАЩИ, ЩАБОВЕ И ДРУГИТЕ ПАЛЯЧОВЦИ КОИТО НЕ СЛИЗАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ, НЕ ХОДЯТ БЛИЗКО ДО НАРОДА ДА ВИДЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА, А СЕ ПРАВЯТ НА УМНИ ПО МЕДИИТЕ, НО НЕ СА!

НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ КОРОНАВИРУСА, А ОТ ВИРУСИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ! ТОЧКА.
Източник: полк.инж. Кирил Стаменов.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе