Заради ГЕРБ утре транссексуалните ще променят спорта

в България/Любопитно

Заради ГЕРБ утре…
Вижте какво става в Америка?
Студентки, предприеме съдебни действия над транссексуалните конкуренти!

Транссексуалните спортисти …

Нови доклади показват, че няколко жени от гимназиалните атлети са подали жалба за федерална дискриминация в Кънектикът относно тяхната конкуренция срещу мъжки към женски транссексуални спортисти.

Правен съветник за един от студентите, наречена политика на Атлетик конференция в Кънектикът Interscholastic задължение за включване на транссексуални спортисти „явна злоупотреба“, и заяви, че „унищожава спортни възможности.“ „Ние приемаме тези въпроси сериозно и ние вярваме, че сегашната политика CIAC е подходящо, както по закон Кънектикът и дял IX“, обясни CIAC.

В три гимназии женски силови спортисти в Кънектикът, подадени федерална жалба дискриминация с Министерството на образованието за да се налага да се конкурират с транссексуални спортисти. В изявление от Консервативна християнска организация с нестопанска цел заяви, че е подал жалбата от името на трите спортисти, като посочва, че транссексуалните спортисти да бъдат лишени спортистки на почести и възможности да се състезават в елитните нива.

Транссексуалните спортисти имат право да се състезават в женския спорт по политика от Атлетик конференция Кънектикът Interscholastic (CIAC), в зависимост от ADF Политиката е „явна злоупотреба и унищожава“ спортни възможности, каза ADF . Каква ли е позицията на нашето министерство на спорта, ако аз съм силен мъж и не мога да спечеля медали в борбата например и реша да се обявя за джендър или транссексуална личност? Тежко им на нежният пол в борбата!

Това е несправедливо мъжка сила в женски спорт.
Истанбулската конвенция ще доведе и до такива проблеми, а от ГЕРБ как биха коментирали това?

Иначе ги има в политиката и изкуството защо да ги няма в спорта казват някой.
Най трудни са в политиката те комбинират мъжка сила и женска подлост и коварство може би затова и ГЕРБ са за инстанбулската ковенция .

bulpress tv

Източник: conservatives

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе