Ех Слави, и на хората не им пука!

в България

Ех Слави, и на хората не им пука!


Ех Слави, и на хората не им пука за цифрите! Слави Трифонов публикува на стената си следния текст:

https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/2260801957561312

 

Слави Трифонов публикува на стената си следния текст:

 

 

На цифрите не им пука от емоциите. Те не разбират от страх, от радост, от любов – те са си просто цифри. Затова аз, сега, ще ви сервирам малко цифри, а емоциите оставям за вас.
Според данните на НСИ през 2018 година сме били 7 000 039 човека. Значи, сега сме, предполагам, по-малко, може и да сме повече, дано, но да караме по точните цифри. Значи – 7 000 039 човека. Толкова сме. Толкова живеем в България. Вирусоносителите по днешни данни на кризисния щаб са 611 човека. Ще ви помогна и ще сметна вместо вас. Процентът вирусоносители, спрямо цялото население на България, е 0,00872852. Само искам да отбележа, че от тези 611 човека, голямата част дори не са болни, а са вирусоносители. По законите на България за епидемия се смята, когато на 10 хиляди души население има 200 болни. Това означава, че на 7 милиона население трябва да има 140 000 болни. А те са 611. Значи цялата държава е затворена, не работи, не функционира, хората губят работата си и са затворени по къщите си, не могат да ходят в парковете и са принудени всеки ден да гледат по телевизията страшните констатации и заплахи на двама генерали заради….нищо! Извинете ме, не заради нищо, а заради 0,00872852 процента.
Това казват цифрите, а емоциите оставям на вас.

 

 

Ние ще добавим че  и на хората не им пука за цифрите .

Не им пука че сме с най голяма смъртност в света дори нашите цифри изпреварват чисто статистически тези държави в който се водят реални войни.

Не им пука на хората че сме последни в Европа по стандарт и качество на живот какво е това някаква си цифра 27- ма от 27 държави дори по времето на комунизма бяхме на 27 място според ООН ама в световен мащаб.

Не им пука на хората че цифрата на ракоболните чисто статистически на брой глава от населението е такава че сме с най много болни от Рак. Така е и с много болести първа ни е цифрата и Хиертония и Диабет първа ние и по инсулти в света .

bulpress tv

Не им пука на хората и за цифричката на бебетата че сме държавта с най малка раждаемост какво тук значи някаква си цифра. Иначе премиерът ни е горд с магестралите но не казват че именно нашата цифра за която не им пука на хорат е на първо място по брой загинали и осакатени на пътя пак в световен мащаб.

Такива сме ние не ни пука когато политиците говорят не ни пука нито за десните нито за левите нито за държават а дали на нас ни пука или не самите цифри говорят дали ние се занимаваме с политика или  не те се занимават с нас с законите който избират а те касаят именно нас нашият стандарт на живот ако може това да се нарече стандарт де.

Чесно да ви кажа и на политиците не им пука за нас не им пука и за цифрите ако им пукаше щяха ли да игнорират резултатите от референдума?

 

 

Ние ще добавим, че и на хората не им пука за цифрите. Не им пука, че сме с най-голяма смъртност в света дори нашите цифри изпреварват чисто статистически тези държави, в които се водят реални войни. Не им пука на хората, че сме последни в Европа по стандарт и качество на живот! Какво е това някаква си цифра 27- ма от 27 държави?

 

Дори по времето на Комунизма бяхме на 27 място според ООН, ама в световен мащаб.

 

Не им пука на хората, че цифрата на раково болните чисто статистически на брой глава от населението е такава, че сме с най-много болни от рак. Така е и с много болести, първа ни е цифрата и хипертония, и диабет, първа ни е и по инсулти в света!

 

Не им пука на хората и за цифричката на бебетата, че сме държавата с най-малка раждаемост, а какво тук значи някаква си цифра? Иначе премиерът ни е горд с магистралите, но не казват, че именно нашата цифра за която не им пука на хората е на първо място по брой загинали и осакатени на пътя пак в световен мащаб.

 

Такива сме ние, не ни пука когато политиците говорят, не ни пука нито за десните, нито за левите, нито за държавата, а дали на нас ни пука или не самите цифри говорят, дали ние се занимаваме с политика или не, те се занимават с нас със законите, които избират, а те касаят именно нас и нашият стандарт на живот, ако може това да се нарече стандарт де!

 

Честно да ви кажа и на политиците не им пука за нас, не им пука и за цифрите, ако им пукаше щяха ли да игнорират резултатите от референдума?

 

А това, че ти Слави говориш за цифрите явно ти пука! Утре, ако станеш политик ще ти пука ли за цифрите и хората?

 

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе