Ердоган е доволен! Махнаха окончателно Турското Робство от учебниците !

в България

Ердоган е доволен! Махнаха окончателно Турското Робство от учебниците !

102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците !
Патриотите мълчат, че махат цялото Средновековие и турското робство от учебниците, а Цветанов и Борисов пак угодиха на Ердоган !

След като скандално МО реши периодът на Средновековието у нас да отпадне от учебниците по история, за да не се набляга на турското робство /съжителство/ неуморимият борец срещу комунизма А. Тодоров в събра набързо подписка отпадналите глави за османското иго да бъдат заменени с уроци за Тоталитарния режим преди 89-та година. „Да се изучава по-подробно „мрачния тоталитарен период“ от българската история е от фундаментално значение“, ревна като лъв в пленарна зала псевдо-демократа и лъже-антикомунист Тодоров.102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците !

Депутатът от ГЕРБ, е успял да събере цели 102 депутатски подписа за начинанието си. Подкрепили са го от ГЕРБ и ДПС, последните от които се чувстват репресирани заради смяната на имената им в този период.
Набързо са организирани в подписка и 4 500 „възмутени граждани“, от онези в списъците на НПО-тата, които дежурно се възмущават по всички въпроси, за които им се плати. Взет е подписът и на Росен Плевнелиев, който удари дъното с яростния си антикомунизъм, забравяйки какво е работил баща му и какво самият той преди 10 ноември.
Сега предстои една безпардонна промяна и подмяна на историята, на която ще бъдем свидетели. В цели 50 чисто нови, написани нейде из дебрите на „Козяк“ страници децата ни ще бъдат лъгани и шокирани какви отвратителни зверства са вършили комунистите в България.102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците !

Умни глави ще нищят приликите между тоталитаризъм, фашизъм и комунизъм, според подписката.
След тази нова редакция на учебника по история бъдещото поколение няма да има и грам познание, че предците му са живели под турско робство. А за периода след 44-та година би било добре да научат колко заводи бяха построени, колко селскостопанска продукция изнасяхме, лека и тежка промишленост, научни достижения, медицина, образование…. неща, които с лека ръка бяха унищожени от псевдодемократите и проамерикански платени подлоги след 89-та година… Хубаво би било, но едва ли в учебния материал ще включат точно тези данни. Защото са в тежко противоречие със соросоидната линия за изграждане на новия глобален роб – пардон „човек“.102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците !

Отсега си представяме картината, която ще бъде описана заради паталогичната омраза на шепа добре платени от американските фондации на влияние у нас политици и общественици.
Ще излезе, че клетите дечица на България са нямали никакви права по време на соц-а. Те не са можели спокойно да шмъркат дрога, да пият до зори, да припадат и изпадат в кома, да стрелят по съучениците си, а вместо това „гадовете – комунисти“ са ги карали да ходят на училище! Представяте ли си? Огромно престъпление е да ходиш на училище! И най-ужасното е, че съвременните деца ще го приемат като такова.
Ще се отбележи, че са били пионерчета, че са ходели на лагери, а после на бригади. Ужасно! Вместо да си правят голи селфита във Фейсбук и да проституират, те – на бригада!?!?
Никой няма да разкаже на днешните подрастващи за романтиката на лагерните огньове, за песните, за игрите, за свободното и волно детство, в което никой не отиваше на училище с бодигард, никой не заключваше вратата си и никой не осъмваше ограбен и изнасилен.

Ще бъде отбелязано и че родителите насила са карани да ходят на работа, (те и сега искат да работят, но няма къде-б.р.), че е нямало шоколадови яйца, тоблерони, марково уиски /о, ужас!/ и дънките също не са били маркови, а от магазин „Пионер“.
Че е било забранено да се ходи на ваканции по Карибите и Дубай, но чии деца в момента ходят там? На олигарсите и мутрите. Голяма част от останалите даже не са виждали морето. Преди поне на лагер ходеха там, но сега няма кой да ги заведе.
Историята ще се изкриви и дано има повече оцелели от здравната реформа баби и дядовци, които да разказват спомени, тъй като внуците им ще бъдат с нарочно промити мозъци.
И няма кой да им обясни, че не е било така.
А машината за промивки, щедро спонсорирана от „Америка за България“ ще продължи да работи с пълна сила. За да създаде новия неолиберален човек – объркано същество, което не познава миналото си, без усещане за родова принадлежност – дърво без корен, което съхне !

Източник:socbg.com

bulpress tv

От Blife.eu бихме добавили, че това правителство безпринципно създадено от алчност за пари, продава отечеството ни !
Къде е Българският народ или покорна глава сабя не я сече, нали?
А знаете ли какво е казал един Германец ?102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците !

Нека да сведем глави не за загиналите за свободата на България, не за загиналите от Турските ятагани, не за храбрите руски войници или за Българските опълченци, нека сведем глави за да ни сложат чалмите от васалите на Анкара Борисов и Цветанов !
Сега всички, които гласуваха за ГЕРБ нека четат приказки на децата си за султани и везири !
Прав е Вазов „не народ, а мърша сме” затова и ГЕРБ ще ни отведат на екарисажа на историята !

Източник: blife.eu

Каква е позицията на президента Румен Радев и как ще бъде обединител на нацията като има такова противопоставяне? Радев му се наложи да участва в уроци по История! Наложи му се и да влиза в оправдателен режим за политики, които той не е изповядвал !

Ние не виждаме нито така наречените патриоти на Шипка, нито Бойко Борисов !

Виждаме и джендър политиките на ГЕРБ, които освен изтриването на Историята ни от главите на децата са и политики на духовно и полово объркване! Виждаме и васалното отношение на Бойко Борисов ! На душевните набези на Ердоган Бойко Борисов отговори с много поклони !

Президента на Република България и неговият кабинет трябва да лавира и да търси начин да защити честа ни!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе