Един ще пукне, друг ще го смени и какво тук значи някакви си роби?

в България

Един ще пукне, друг ще го смени и какво тук значи някакви си роби?


Един ще пукне, друг ще го смени и какво тук значи някакви си роби?

Агонията на робът продължава!
На днешните диви капиталисти мислещи хора не им трябват и затова едно от най-важните пера, които се съсипват е образованието.
Стана ясно на последните матури в страната ни, че средната оценка е малко над 4. Това какво е, ако не отглеждане на лумпени, дебили и както казват някой от ГЕРБ и „чеп за зеле не става от тях“. Фабриките произвеждат инвалиди. Сега на ход е да се досъсипе и здравният сектор за да няма кой да ни лекува, за да няма кой да способства за вашето дълголетие.

И така на практика това е изтребление, ама няма кой да го разбере, а нали сме тъпи и невежи, нищо че живеем в ерата на високите технологии като информацията е най-жизненият икономически продукт.
На практика обаче дезинформацията движи света, защото лъжата по-лесно се смила като тя е красива и на пръв поглед само логична, но на практика изтреблението на това племе наречено Българско е в ход последните десет години.

Съвременният роб живее в агония и в постоянен недоимък, в постоянни дерзания и а някой надигне глава системата е тази, която ще се погрижи за него да не дава личен пример . На времето робите са били ресурс, в които робовладелците са инвестирали, а днес сме само лош материал, който както казват „само сме изплюсквали бюджета“. Не им трябваме, но и тези дето внасят не са по-стока от нас, но за тях им плащат, а ние само им се пречим тук на тази територия. Агонията продължава до самият летателен край. Един ще пукне, друг ще го смени и какво тук значи някакви си роби?

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе