Европа е бременна с тероризъм

в България

Европа е бременна с тероризъм

Европа е бременна с тероризъм
Кой оплоди Европа?
Колкото по-отслабват позициите на „Ислямска държава“ в Сирия и Ирак толкова по-силни стават позициите в Европа !

От къде минаха терористите по пътят си към Европа?
Има ли виновни за това у нас ?
Последният гаф е, че министърът на отбраната ни излезе и заяви, че имало пропуски в митническият режим и един самолет не бил проверен на Българско летище !

Това е пропуск, така ли? Когато има атентат и умират хора също е пропуск нали на службите ! Със тероризмът пропуските ги плащат мирните хора ! Нима МВР и правителството ни не толерират тези пропуски ?

Огромни мигрантски потоци минават денонощно през страната, а правителството взима комисионна за всеки преминал през страната ни без да се интересуват какви са мотивите му и дали отива да убива там на където е тръгнал !

Над 2 милиона мигранти в Германия от къде преминаха ?
Няма осъден нито един ефективно трафикант у нас !
Няма осъден нито един митничар или полицай за това ! Няма осъден и нито един политик за това ! Нима министърът на вътрешните работи не знае за трафикът, който преминава през страната ни? Нима не знае как им се правят фалшиви лични карти у нас? Не знае и за издаването на фалшивите паспорти сигурно?

Не знаят ли, попитайте Бъчварова как един заловен за трафик у нас после получава договор с МВР за транспорт на мигранти !
Нима не знаете кой запложда Европа с терористи? Сега Ердоган иска да говори с Европа за пари и после да им запали чергата, защото имало промяна в душевните карти на и без това изнасилената Европа! Бойко Борисов, който нищо не знае за тези процеси пък бил посредник на срещата, а за коя страна лобира не става много ясно – за „Ислямска Държава“ или за някой друга?

Е сега кой продаваше оръжие на „Ислямска Държава“, кой им доставяше синтетични наркотици и цигари без бандерол?
Защо сервилничат и се правят на ощипани моми докато изтичат околоплодните води на Европа?
Едно искам да попитам обаче, ако утре има атентати у нас и умират невинни хора пак ли министърът на вътрешните работи ще съобщи, че имало пропуск в работата или премиерът пък ще поеме отговорност за атентата у нас?

Пази Боже, но по всичко личи, че пропускът е направен далеч назад във времето когато всички сме допуснали ГЕРБ да узурпират властта !

bulpress tv

Oт: bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе