До всички Русофили и американофоби Херо Мустафа е най-доброто, което може да се случи на България.

в България

До всички Русофили и американофоби Херо Мустафа е най-доброто, което може да се случи на България.


До тези, които се присмиват на Херо Мустафа на тях искам да кажа, че тя е най-доброто, което може да се случи на България. Нашето правителство задкулисно се подиграват на американският посланик.

Борисов под въздействието на силни химикали дори я целуна спонтанно както Кубрат Пулев и така взриви всички дипломатически норми.

Борисов всячески е в услуга на Ердоган, което е против интересите на янките. Борисов спря и „Южен поток“ и не един енергиен проекти свързани с Русия. Истината е, че Борисов изобщо не е в час с голямата геополитика и е трън в задниците и на Русия, и на САЩ. Борисов най-вероятно ще бъде сменен. По всичко личи, че Русия и САЩ са се разбрали за тази територия наречена България. Ето и няколко акцента в подкрепа на това: Първо помпите за газов хъб Балкан са американски на фона на руските тръби.

Второ Русия и САЩ се разбраха и за „Северен поток“ и всичко това е в услуга на Европейският съюз. Няма как Борисов да пречи на всичко това за да угоди на Ердоган и Турция. Да не забравяме, че и тръбите за доизграждане на „Южен поток“ са в България на склад във Варна. Та САЩ и ЕС имат по-страшен враг от Русия и това е заплахата от ислямска инвазия именно заради това тук в България изпратиха Херо Мустафа, а самата тя говори девет езика, познава добре проблемите с бежанските вълни, лагери и най-подготвеният човек по темите свързани с радикалният ислям и тероризмът.

Там където има руски тръби тероризъм няма, а Европа не вярва на Борисов, че е надежден партньор по темата с мигрантите и трафикът на хора ЕС знаят всичко. Стотици хиляди са преминали през България, а колко ли от тях са обучени и радикални? Бранейки първата линия Херо Мустафа брани християните и русофилите, тя брани всички нас затова преди да хвърлиш кал по някого си помисли добре, защото я уцелиш, я не, но калта ще е по твоите ръце. А по темата за забраната за виза за Българският съдия това беше думам ти дъще, сещай се снахо за Борисов и Нинова, и всякакви знайни и незнайни политически субекти, които имат визи за САЩ.

Не хвалим Американската политика но в един момент е добре, че има американски бази у нас след като нямаме Руски или  наши собствени.

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе