Добре, че Гугъл поумня!

в България


Добре, че Гугъл поумня, че народът яко затъпя! Тази тъпота е по-страшна от пандемия, тази всеобща анемия. Фемобелегът на звяра яко се разводни, обединиха се масите в микс от нрави и инати, роди се стадо тъпо егати. Добре, че Гугъл поумня, че да насочва хората в света. Всичко някак си стана мобилно и мозъкът ни се облъчва обилно. Живеем с мобилни приложения, а светът е оцелявал при други положения. Водят се войни с внушения, а хората залагат на платонични отношения.

И пак ви казвам добре, че Гугъл поумня, че иначе няма грам надежда, няма и лъч светлина. Всеки налага име, бранд както и политики и религия, а светът пълен с хаоси и дезинформация така мутира тази свободия и Демокрация.

Всеки живее в различно време без да му дреме. Шоумените управляват маскарада, а музиката клишета създава. Добре, че народът изтъпя иначе как биха влезли във властта гангстери и бандити с тайни от миналото прикрити. Светът е полудял, забърза се към своят край и всеки в другият се блъска с телефон в ръка цъка, скроли и облъчва своята глава. Социалните стада се делят на таргет и аудитория, а всъщност залитат по изкуствено създадена еуфория и това, че някой победил в голямата заблуда, а народът гладува ли, гладува!

Всеки ден зомбитата получават поредната доза емоция и кой какво казал и кой от кого се скрил, но на финала обаче всеки зад Фейсбук се е прикрил. Фалшиви новини, фалшива информация, фалшиви политици дори жени с фалшиви цици и всеки се прави на велик. И пак ви казвам колективната памет нещо се пре..е…б@ и уж сме в стадо, но в душите сме сами, а за душата лайкове няма. Добре, че Гугъл поумня и дава ни още измислената свобода.

Робуваме на разни приложения, навигация посоката показва и народа със свободни ръце вече си приказва, снимаме всякакви ситуации, записваме кой какво е казал, живеем в интриги и контрол на служби и система, алгоритъмът и изкуствен интелект заместват Бога и Светая светих.

Зомбираме стадата, че избор има и дали има или няма такава държава изпя един, но истината е, че няма такава планета, в който вирусът глобален умовете порази и всички сме тъпи като живеем в една лъжа и пак ви казвам добре, че Гугъл поумня. Щото народът изтъпя!

Време еда изхвърлим боклука от умът си за да видим истината.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе