ДНК има телепатични способности

в Здраве/Наука

Учени са доказали, че ДНК на хора има умението да се свързва с чужда ДНК, дори и на разстояние. Според утвърдената наука това не би трябвало да е възможно…

В изследване, публикувано в списание ACS’ Journal of Physical Chemistry B, се разкрива, че без съмнение здравата ДНК има възможността да разпознава прилики в чужда ДНК от разстояние, а оттам може да се свързва без реална физическа връзка. За да стане по-ясно, представете си хора с подобни вкусове, интереси, хобита или кариери да имат необяснимо привличане помежду си, без да имат каквото и да било знание за това или да са извършили каквото и да било усилие.

Способността на ДНК да разпознава подобни химически последователности озадачава учените. Преди се е смятало, че за да се получи подобно нещо, трябва да присъстват допълнителни молекули или химически сигнали, но в новите експерименти не са използвани подобни елементи. Все още никой не знае как ДНК връзките комуникират помежду си, но явлението предизвиква доста дискусии в научните среди.

Водещите автори на изследването са Джеф Боулдуин (Jeoff Baldwin), Сергей Лейкин (Sergey Leikin), Джон Седън (John Seddon) и Алекси Корнишев (Alexi Kornyshev). Според тях „силите, отговорни за разпознаването на чужда ДНК, могат да действат на повече от един нанометър разстояние една от друга“.

Възможните приложения на необяснимата връзка между ДНК веригите са невероятно много. От научна гледна точка ефектът на разпознаването може да подобри точността и ефективността на хомоложното рекомбиниране на гени.

Това е процес, отговорен за подобряването, еволюцията и разнообразието на ДНК. Новото откритие може да промени начина, по който учените гледат на грешките в рекомбинирането, които водят до рак, стареене и други здравословни проблеми. Погледнато метафизично, това най-вероятно е доказателство за всеобщо съзнание.

Източник: sharebg.eu

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Здраве

Отидете горе