Дипломатически скандал с НСО при идването на Медведев у нас

в България

Дипломатически скандал с НСО при идването на Медведев у нас


Охраната в НСО допусна дипломатически гаф у нас.
При идването на Медведев в България е имало приятелско мероприятие, което не е било допуснато да се състой!

Става дума за предварителна уговорка, в която едно дете е трябвало да подари икона на премиера на Русия господин Медведев.
И така протоколът на Българското правителство е уведомен и е постигнато съгласие, Руският протокол същo както и с присъстващите медии от Българска и Руска страна като всички са били въодушевени, защото това е жест на добра воля и носи символ на приятелство!

В един момент едни хора от НСО им е наредено да осуетят този акт и да предприемат едва ли не антитерористични мерки против едно дете!

Това същото дете е подарявало такава икона на св. Иван Рилски и на Лавров, и на Руският Митрополит и на Владимир Путин този изящен акт на дипломация, този символ на мира бе съкрушен именно тук в София !

Децата са цветята на мира, децата са нашето бъдеще !
Трябва ли геополитиката на васалното ни правителство да се отразява и на политико-икономическите отношения с Русия, трябва ли една детска мечта да бъде осакатена заради поклонничеството към САЩ!

Явно правителството на Бойко Борисов не се спира пред нищо за да съсипе отношенията ни с Русия !
И така тук става дума за хибридна и информационна война от най-низък и долен еквивалент, става дума за информационно затъмнение и за всички прийоми на властта в тази информационна война!

Атанас Стефанов по известен като заместник председателя на „Гражданско сдружение приятели на Русия и Православния свят” изказа своето огромно разочарование от случващото се в телевизия ЕВРОКОМ. Питаме така ли се прави дипломация?
Така ли се градят мостове?
Така ли се отстояват дългогодишни връзки и икономически такива?

Именно заради такива политици държавата ни се превръща в територия, а не в силна държава!

bulpress tv

Когато охраната на НСО не познава протокола, когато охраната се меси в политиката да попитаме кой е държавата – Бойко или охранителите му ?
От „дружба навеки“ минахме на режим „срам и позор навеки“!

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе