Дебили, дебили, ама и те някому са мили!

в България

Дебили, дебили, ама и те някому са мили!

Приказка за дебили.

Дебили, дебили, ама и те някому са мили!

Яли, пили с дебили и се обогатили!
Всяка партия – има нужда от дебили такива, които с лидерите яли, пили и с едно потупване по рамото се устремили да влизат в партийната игра!

Но за жалост трябва някой да тича, да върши партийните дела и то без да харчи от касата партийна, а своите лични в името на каузата споделена на онази софра!
И хукват из страната немили-недраги разни дебили повярвали в светлото си бъдеще и в чуждата мечта решили да осребрят съдбата си в тази политическа игра !

Наричаме ги идеалисти, кариеристи, наивници как ли не на финала обаче става ясно, че са дебили и никому не са мили!
И така след като свършат работата черна и неблагодарна и дойде момента за отплата получават потупване с лопата !
Накратко казано целувката на Юда не е от вчера и до днес тогава предадени от своите прегръщат чуждите и пак така и пак отново и животът си минава – дебилът побелял и освирепял остарява, а новата реколта дебили са го сменили !

Не се обиждайте, че ви наричат дебили след като никому не сте мили, защото с обещания не се живее и щом сте тръгнали да търсите награда за тоягата си спомнете веднага!

Затова скъпи дебили, запомнете не е нужно да сте важни в очите на хората, важно е да сте нужни на хората и когато тичате из страната скъпи дебили бъдете човечни, бъдете с хората мили!

bulpress tv

Не бъдете като вашите лидери подли и дръзки, алчни за власт и пари, защото всичко е преходно, защото това е динамика и никой от тях не ще напише името си в историята на страната ни, никой няма да бъде запомнен след столетие !

Само този, който е градил мостове хората да се срещат с хора, днес помним името му !
Останалото е политическо дебилство – власт, пари и пари, и власт като камък върху камък не остана от тази алчност ненаситна, но днес си спомняме за Кольо Фичето, който камък върху камък е градил и за народът си е бил мил!
И дори да сме дебили не ни пречи да сме мили!

„Можете да сте господари на всичко или роби на всички – от вас си зависи.
Ама по между си не градете толкоз дувари, дето да ви делят, ами повече мостове – да ви събират“!
Колю Фичето

Сподели тази приказка, спаси дебил !

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе