Да подариш частица от България на Владимир Путин

в Свят

Да подариш частица от България на Владимир Путин


Какво е да подариш частица от България на Владимир Путин?
Това е привилегия и чест огромна!
Малцина могат да бъдат допуснати.
Малцина имат шансът да имат тази привилегия, но и е отговорност голяма да дариш Икона на Свети Иван Рилски на президентът на Руската Федерация. Дар от България, но не какъв да е, а Икона православна на Българският светец Иван Рилски!

Gepostet von Andrey Churakov am Mittwoch, 18. Dezember 2019

Дали сме Русия на Християнство, дали са ни те свобода! Днес на пресконференцията на Владимир Путин в Москва обаче Иконата на Свети Иван Рилски ще брани и закриля Путин, ще го пази от видими и невидими зли сили и ще напомня на него, че там има една малка България и ние сме дали нещо на Русия!

А Русия винаги е бдяла над Българският народ, винаги ни е закриляла. Религиозни и Славянски братя, братя и сестри по име, по ген и минало със здрава хилядолетна връзка ни крепи и нека да пребъдат нашите народи сега, завинаги и во веки веков!

Да подариш частица от България за нас е чест!

Gepostet von Boris Anzov am Donnerstag, 24. Januar 2019

bulpress tv

Припомняме че Борис Анзов миналата година подари Българска народна носия на Мария Захарова.

 

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Свят

Отидете горе