Да бъдем или да не бъдем народ, това е въпроса?

в България

Да бъдем или да не бъдем народ, това е въпроса?

Да бъдем или да не бъдем от нас зависи, от нашите мисли, действия и последиците от това! Всеки има право да бъде активен или пасивен наблюдател на процесите в страната. Но всеки има право и на по-добър живот. Нима всички не искаме по-доброто за нас и за децата ни, за нас и нашата родина.

Не случихме на политици и нямаше как да стане, защото изборът винаги бе предопределен, винаги избирахме между две злини и винаги избирахме уж по-малката!

Тези дето броят бюлетините предопределяха и съдбата ви и кой ще ви управлява и как. „Да бъдем или да не бъдем“ се определяше от други, не от нас, определяше се другаде не и тук. Въпросът е докога ще търпим това и не е ли време да изхвърлим боклука от властта вече? Всички са едно котило в това мъртвило. Всички са в една игра, a ние сме тези дето вярвахме, че има oпозиция, вярвахме, че има кой да защити нашата позиция.

Позицията на обикновеният човек и пишехме чек след чек на доверие на всички спасители, но уви, те се оказваха поредните наши умъртвители. Да бъдем или да не бъдем от нас зависи и от личната ни воля за промяна или от чувството, че нищо не можем да променим и имаме право само на гибел и да скърбим.

Да бъдеш днес означава борба за насъщният, за работа и за оцеляване като докато сме млади по-лесно е, но след като системата те смаже става трудно – болни и бедни, никому непотребни, наричат ни лош материал!

 

Да бъдеш или да не бъдеш всичко е твой избор, но по-добре е на дивана и да псуваш като хамалин с биричка в ръка, отколкото да си на площада и знаме да развееш! Фалшива Демокрация, фалшива опозиция, патриотите фалшиви и така вървят си дните – ден да мине, а какъв ден ще дойде зависи от нас самите и от това какво сме направили днес за да има утре!

Да бъдем или да не бъдем, по-лесно е май да не бъдем. Но има и други, които искат промяна и тя не ще дойде докато казваме „файда няма“. Да бъдем или да не бъдем всеки сам решава и после няма право да се оплаква и на по-добро да се надява!

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе