Група активисти бранят Болярово!

в България

Група активисти бранят Болярово!


Палатков лагер до фермата на Ани и Тодор в Болярово!
Група активисти от цялата страна на палатки в Странджа бранят като опълченци едно стадо в Болярово!

След като направиха молебен за здраве и се помолиха на Господ Бог да съхрани това стадо !

След като призоваха и президентът на Република България Румен Радев да изпрати военно полева лаборатория да направи на место изследване на животните в качеството му на върховен главнокомандващ!

Хората денонощно охраняват тази ферма като последната Българска крепост готова да защитава Българщината !Ани и Тодор в Болярово!

Повече от 40 дни няма симптоми на болест по овцете и там повече от 40 дни хората са в стрес и напрежение подложени на репресия от държавната машина !
Докога Българи ще търпим това, питат там присъстващите? Представители на НПОТА и православни организации на място призовават за национално обединение и за спасение, но една шепа хора са на терен !Ани и Тодор в Болярово!

Медиите не виждат, телевизията я няма там да снима, а радиата са глухи за техните викове за национално спасение!

Едно е ясно обаче, че докато има хора на който да им пука за това, което се случва в страната ни има надежда за всеки един от нас, но „съединението прави силата“, а силата е в суверена !Ани и Тодор в Болярово!

Суверенът сме ние, а овчедушието е нашият порок дори и в стадото на Ани и Тодор от Болярово овцете не са бездушни и те се снимат с нашето знаме!

bulpress tv

Знаме, в което всеки един някога се е клел да брани страната ни от врагове отвътре и отвън!
Днес те бранят една малка ферма, но това е една голяма кауза, една частица от каузата наречена България!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе