ГОЛЯМ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ, ИНДИЯ И ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ СЕ ГОТВИ В СОФИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

в България

ГОЛЯМ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ, ИНДИЯ И ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ СЕ ГОТВИ В СОФИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Световната ромска организация съвместно с Националния център за развитие на ромите в България и стопански организации на малкия и среден бизнес ще поканят известни и богати инвеститори, които могат да инвестират в областта на: селско стопанство; туризъм; информационни и комуникационни технологии; фармацевтика и фармакология; етерични масла, козметика и парфюмерия; машиностроене, електротехника и електроника; хранително-вкусова промиш­леност, в т.ч. вино и алкохолни напитки; инвестиционни и инженерингови проекти и др.Целта на бизнес форума е създаване на контакти между бизнеса от двете страни и бизнеса на ромските бизнесмени в България. Икономиката на Индия е седмата по големина в света по номинален БВП и третата по големина по паритет на покупателната способност. Вицепрезидента на Световната ромска организация и главен комисар на ромите е България , президента на Световната ромска организация и генералния секретар на организацията Проф.д-р Байрам Халити при предишното посещение в Индия на среща с индийския бизнес запознаха богати бизнесмени с бизнеса на ромите и откриването на работни места в Европа.
Поканени за участие в бизнес форума, ще бъдат от няколко държави – Сърбия, Румъния, Македония, Чехия, Унгария и други държави.
РОМАПРЕС

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе