ГЕРБ: По-добре грозна победа, отколкото красива загуба!

в България

ГЕРБ: По-добре грозна победа, отколкото красива загуба!


Мая Манолова загуби красиво, защото игра честно и спортсменски, защото възпитанието и културата и не и позволиха да играе мръсната игра. Спомняме си каква кампания имаше срещу нея – то не бяха лепене на стикери по колите на хората, нарязаха шатрата и пред НДК, медийна мръсна кампания по неин адрес и по членовете на семейството, брутален натиск по хората от екипът и. Клевети и злоба, а тя излезе по телевизията и каза „аз няма да съм като тях“ и затова и загуби.

Загуби, защото цялата мафия се бе впрегнала срещу нея заедно с държавната машина с мръсна игра от хора с мръсни мисли и действия. „Аз няма да съм като тях“ казва Мая Манолова и отказа протегнатата ръка от медийните играчи, които бяха готови да отговорят подобаващо на лошите и да покажат делата и лицата на лошите, бяха готови да покажат истината такава каквато е!

Хората предпочитат красивата лъжа пред грозната истина, но истината е, че веднага след изборните манипулации Фандъкова вдигна данъците, веднага ГЕРБ вдигнаха таксите и сега предстой ново вдигане на цените на водата и тока, на парното, на всичко, а това си е грабеж след като не се вдигат пропорционално доходите си е грабеж.

Фалшиви избирателни секции, цели ромски квартали под строй гласуваха за ГЕРБ, подмяна протоколи подмяна на бюлетини, дълъг е списъкът на мръсни номера, с който политикоикономическата мафия манипулира изборните процеси, с който си гарантира властта.

„Аз няма да съм като тях“ е достойно поведение, но според тях е важно да победиш и затова по-добре грозна победа, отколкото красива загуба, защото тези хора, които гласуваха за Мая Манолова остават на прицела на системата без да има кой да ги защити!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе