В муртенската държава гледай как се прави.

в България

В мартенската държава гледай как се прави.


Задържан е и синът на Божков

Антон Божков е арестуван и му е предявено обвинение за участие в организирана престъпна група и пране на пари

Прокуратурата разкри подробности около сина на обвиняемия хазартен Васил Божков. Съобщихме по-рано,че Антон Божков е бил извикан за разпит в Националната следствена служба рано сутринта.
Там му е било повдигнато обвинение и е задържан за 72 часа. След изтичането на тази мярка, ще се гледа нова в специализирания наказателен съд, като прокуратурата ще иска постоянен арест, съобщи говорителят на прокуратурата Сийка Милева.

До сега практиката в последните години показва, че роднини на делата свързани с Олигарсите също са били обект на атаки отвличане- арести.

В Мутреснката държава се действа по бандитски дето се казва в тях е ножа и хляба макар, че така се взима хляба на едни от тези дето се държи ножа.
За съжаление такъв е модела в мuртенската ни държава.

В мuртенската държава гледай как се прави сега арестуван ли е отвлечен ли е синът на Божков е въпрос на гледна точка?

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе