В Европа се натаманиха

в България

В Европа се натаманиха, джамбазлъка свърши Соросоидите успяха за Балканите, уви свършиха мандата, нищо ще участваме в другият тираж да влезем в Шенген и пак ще е мираж.

 

Премиерът ни е дърт пезивенг и голям катил, ама тук на село само той се пери, а там е като скопен педофил – гледа тъпо и се плези. Началниците от Брюксел пак се разбраха и погалиха го Бойко по рамото, а той голата маха и го изпратиха дори без никой за довиждане да му помаха.

 

Няма сделка, няма келепир, но важно е да не ги разследват кой какво е крал и кой какво е гепил.

 

В Европа се натаманиха, а у нас се спазариха като няма избори до дупка и бъркаш под полата, няма мамина гугутка, а с патка в ръка – така е днес идеологията джендърска в политическата ни игра. Честито братя и сестри, ще ни заселят с пришълци.

Децата ни ще трябва от три пола да си избират, а всичките боклуци от Европа ще ни ги стоварят!

 

Вземахме и старите коли и дрехите дори, а сега малко радиоактивни отпадъци и всякакви отрови влаковете идват като за това никой не говори, но зелените комарите броят и с патици се занимават, а хората тук болни са и страдат.

 

В Европа се натаманиха, а ние тук кога ще се оправим, някой знае ли? С такива управници с ебани задници, едва ли! Нищо лично господа политици, но вие дето един задник не можахте да увардите как държавата ще ни опазите?

bulpress tv

 

И така вулгарни са тези писания, но нима „истината”, която ви казват е красива, а вън грозна е реалността?

В Европа се натаманиха и в България се спазариха – оставки, митинги и протести, но мандата на премиерът си върви дето се казва „кучетата си лаят, керванът си върви“.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе