В България 2020 ще бъде белязана с многото политически убийства!

в България

В България 2020 ще бъде белязана с многото политически убийства!


През 2020 година в България ще има много убийства и това не е предсказание нито клюка, това ще бъде политика на замитане на една престъпна власт и войната с неудобните. Това е една цикличност на десетилетието.

Преди десетина години рязко измряха няколкостотин знакови и няколкостотин не чак толкова знакови фигури в паралелната държава.

Днес предстой да се споминат и няколкостотин политически активни бизнесмени и фигури с медийно влияние у нас. Не става дума за тези, които ги пазят, а за тези, които около властта натрупаха пари и контакти. Мафията има един модел на съществуване било то с бели якички или не, а манталитетът е един и същ. Рязко си отидоха не малко бизнесмени, но за тях никой не говори нито един разследващ журналист не се залавя да провери какво става с бизнесите им, с имотите им, с парите им, с близките им. Няма и да рови, защото „който много пита бързо остарява“, но и който много има – също. Бялата мафия услужливо ще помага на властта. Не малко лекари и ченгета влязоха в политиката, но това е въпрос на конспирация. Мафията се самоизяжда и предстоят много войни. Хазартни войни, строителни войни, политическата криза ще рефлектира и ще се загубят цели политически явления и тектонични пояси. Всичко се променя – патриотизмът не е същият, дясното се претапя, а лявата идея се превърна в нова визия.

Оцеляването на политикоикономическата мафия ще търпи промени, но промените означават радикални мерки и кой ще плати цената ли, ами бизнесът, кой друг? Промяната на политическата среда води и до промяна в собствеността на определени кръгове от фирми. Парите просто сменят своите собственици, това е, но там има хора, които знаят и други, които много знаят и тези хора ще бъдат превърнати в нелепи инциденти или пътнотранспортни статистики както и на лекарски грешки, ако щете, но всичко това ще е зашито с медиен безинтерес и всяка трагедия ще бъде съпътствана с някакъв скандал различен от това, което се случва. Фокусът на внимание на обществото ще е прикован другаде не и там където работи разбойническата власт.

Медиите, които обслужват властта няма да дават трибуна на тези, които надигат глас когато мафията ги щави, а и да излизат по медиите какво от това като институциите са се самосезират или работят в услуга на мафията. Мафията има цялата власт – съдебна и изпълнителна като тя може да създава скандали или да потушава такива и тя може да изземе всеки бизнес у нас. И го прави войната за оцеляване на олигарсите ще рефлектира над съдбите на много малки фирми и на много хора, които ще останат без работа и препитание, а парите просто сменят своите собственици. Когато мафиоти са обсебили лостовете на властта какво очаквате да се случи освен да ви управляват по мафиотски, а там само мъртвите не мъстят.

Страхът е този, който крепи властта, страхът, че утре може да дойде някой като тях и те да бъдат убити както хиляди си отидоха от този свят само, защото са имали наглостта да печелят пари. Парите са тези, които хранят лукса на мафията в паралелната държава и как ще ги получат не ги интересува когато свършат фондовете ще свършат и бизнесмените, а до тогава обаче доста журналисти и съветници консултанти, и политически активни личности ще станат клиенти на траурните агенции. Когато крокодилите са повече от рибата започва истинската борба за оцеляване и надмощие. Чудите се защо само в България има протести и контрапротести за назначаване на главен прокурор ли, ами защото една мафия се бой от друга, бой се, защото има какво да губи.

И така смяна и на шеф на НСО като смените вещаят, че тези дето ще ги обвиняват и тези дето ще ги пазят идват с нови поръчения за някой в мафията ще доде смърт и мъчения.

Цикличността на десетилетието ще мине под знака на 2020 ще бъде белязана с многото политически убийства някой елегантни, други случайни, трети нелепи инциденти, други каквито сценаристите ги съчинят, а едно е ясно, че в мафията нямат въображение, но имат властта, с която да си правят каквото си поискат.

bulpress tv

Мафията си има име и абревиатура и много агентура.
Ако знаеш името и ти напиши го в коментара, напиши и кой според теб ще се пресели тази година в отвъдното?

Има една  римска поговорка:

„Това, което е родено в лъжа, умира в престъпление“!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе