В България има само Американски Шпиони!

в България

В България има само Американски Шпиони!

Шпиони, Бойко Борисов е американски шпионин, но той шпионира за демократите, а те не са на власт. В крайна сметка това обвинение трябва да се докаже и дотогава си остава фалшива новина.

Истината е, че в България няма руски шпиони, защото всички руски шпиони минаха на страната на американците, но все пак Русия няма никакви интереси у нас и няма кой да ги подържа. Шпионинът е продажник по природа, а той умее да продава и не само информация, а и себе си с нея. Следователно по пътя на логиката в България има само американски шпиони – доносници.

Доносникът е продажник, който никой не го обича, защото той днес донася на теб, а утре на друг за теб! В България има Американски Бази, които защитават Американските интереси и канадските за добив на злато следователно Америка има интереси тук и само тя има интереси да подържа шпионска мрежа за да си гарантира спокойствието тук.

За десет години всеки, който е работил за разузнаването е разсекретен и проверен – някой си отидоха, други бяха вербувани заради качества и умения да работят за Янките. В България няма Русофилско лоби, а напротив – всички постове в Министерство на Външните Работи и посолства са назначени от правителството на Бойко Борисов и са доверени хора на Янките и ГЕРБ. Няколко УЖ проруски НПО-та обикалят страната, но те са с поставени лица на ГЕРБ.

Русофили няма у нас или поне няма организирани, а за Руски шпиони и дума да не може да става. Иначе обаче над 75% населението на България силно симпатизира на Русия и това е факт. Това е поредната правителствена лъжа, с която да изсмучат пари от Америка и Европа за борба с хибридна с Русия. Но за да вземат пари първо трябва да създадат впечатление, че има такива структури у нас и да си разчистят стари сметки. Американски Шпиони има, ама руски няма и от къде да дойдат освен като туристи на почивка у нас?

Когато един политик бяга и се укрива в Турското посолство и носи документи със себе си той не е ли шпионн не той е приятел на Бойко ?

Главн полицай който да снася на Американците не на Европейците.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе