Всички яли, пили и се веселили, а после ни лук яли, ни лук мирисали!

в България

Слави Трифонов показа задкулисието на държавната баница. Всички яли и пили и се веселили, а хората банкета платили.

Трябва да се понесе отговорност за това като все пак става дума за народната пара.
Де се е чуло и видяло такова задкулисие другаде по света?

Ама те не разбрали, ама те не знаели! Има една максима в света – АКО НЯКОЙ НЯКАДЕ ПОЛУЧВА ПАРИ, КОИТО НЕ Е ИЗРАБОТИЛ, ТО НЯКАДЕ НЯКОЙ ИЗРАБОТИЛ ПАРИ, КОИТО НЯМА ДА ПОЛУЧИ. Така и у нас няма пари за болни деца, няма пари за бедни хора, за майките с деца пари, няма за хората в нужда пари няма, ама за алчните ни политици има пари и дори в повече взели, ама не разбрали, ама ги делили, нали?

Слави Трифонов ги осветли и лъсна лъжата за задкулисието. Хората не вярват на политиците, защото политиците ни са в престъпен сговор срещу хората в името на личното си облагодетелстване и отдавна търгуват с човешките съдби, отдавна не се и крият, че всички вкупом са от едно котило обслужващо интересите си и на властта!

Не става с оставки, а с реални действия. Време е да изхвърлим боклука от властта, време е да го направим, защото тези дето са яли, пили и веселили сметките им ние сме ги платили.

Както се казва светът може да изхрани всички бедни, но не може да нахрани богатите и тяхната алчност ни доведоха до това положение!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе