Всички за Мая, Мая за всички!

в България

Всички за Мая, Мая за всички!

Всички за Мая, защото Мая се бори за всички. Бламирана лицемерно от правителството като омбудсман. Пример за модел на управление на правителството на ГЕРБ като неудобна е Мая, беше неудобна в БСП, а сега им е крива на тези от ГЕРБ.

Такава е нашата Мая – боец, който е на бойното поле до хората в метрото, в трамвая, във влака, ако щете до хората и там е мястото на един политик, а не зад фасадите на някой сграда, не в удобно кресло в някой кабинет, не в скъпата лимузини с държавно гориво платено от вас данъкоплатеца.

Мая Манолова е политик с качества, с остър ум и трудно би я надприказвал някой със сърце, което усеща и трудно би я излъгал някой с душа, която с много болка е видяла и с души се среща всеки ден, всеки час. Крехка е – жена е, но в нея има много сила, много душа и енергия да бъде там в битката за хората на първа линия, а не зад барикадата. Затова и днес ние казваме „Всички за Мая, Мая за всички“.

Да носиш лъч надежда и да светиш в мрака, да се бориш в тези тъмни времена, да си силна по време на война това не е шега, не е шега. Затова скъпи столичани, подкрепете Мая Манолова с номер 75, защото тя носи човешкото в човека, тя носи нашата болка и страдание, носи надеждата за промяна, която чакаме!

Копуването и продаването на гласове е престъпление, но според ГЕРБ подмяната на протоколи не е ….

Време е да изхвърлим боклука от властта, да го направим с Мая ..

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе