Водно кръщение на мафията! Не става дума за вода, а за пари!

в България

Водно кръщение на мафията! Не става дума за вода, а за пари!


В момента се извършва водно кръщение на мафията или как мафията и водата се сляха. Какво означава водната криза у нас? Малцина са тези, които ще посочат истината. Малцина ще дръзнат да говорят за нея. Малцина ще умрат за дето са казали истината и са говорели за нея, а истината е винаги една и съща – не става дума за вода, а за пари. Парите никога не лъжат и тръгнеш ли по пътя на парите те винаги ще ви доведат до истината като ще ви покажат кой има интереси, кой стой зад всяко деяние и какви са мотивите му, а те в мафията или в бизнеса са винаги едни и същи – печалба и жаждата за печалба е като тази жажда за вода. Водата е най-голямата сила, тя бавно пробива капка по капка и най-твърдата скала тя се просмуква в пукнатината на скалистата планина и след като замръзне леко по-леко проправя своят път, но и водата е най-необходима за всяко живо същество.

И така водата е най-големият наркотик като към нея оставаме пристрастени още от първата глътка за цял живот и това я прави нужна като въздуха и храната. Така за храната си плащаме, плащаме и за водата, но според мафията плащаме твърде малко. В условие на мафиотизиране на държавата мафията се захранва с пари, но тя се захранва посредством различни схеми за източване на държавата или еврофондовете. Сега схемата е следната – най-вероятно създава се криза и фокусът на общественото мнение върху жаждата за най-ценното – водата.

Но къде отива водата? Течове на водопреносната мрежа трябва да се отремонтират, но няма пари, а някой трябва да плати и кой, ако не световната банка и банката за европейско развитие, но да не казваме коя лелка от България е там и схемата е като с пътищата – ремонти и ремонт на ремонтите и така се захранва мафията. Стотици хиляди километри водопроводи чакат своята подмяна, чакат подмяната на подмяната като това е работа на стотици фирми и много заплати и много изписани разходи и мафията ще бъде задоволена и кой ще плати това, ами ние хората!

Държавата ще тегли заеми и ВИК ще бъде в несъстоятелност, ще се вдига цената на водата пак и пак, но Мафията насита няма и накрая ще се приватизира обновената водна система на страната от някой голям от чужбина както бе с електроразпределителните дружества и ще поканим някой ИНВЕСТИТОР ДА ВЗЕМЕ И ДА НИ ПРОДАДЕ НАШАТА ВОДА! А мафията политическа или икономическа е все една и съща – тя е по усвояване и облагодетелстването, а сметките ще ги пращаме ние. Никой не говори за екологично въздействие когато мафията източва водоеми, когато прокопава планини и отклонява реки, когато природата руши какво става с водните екосистеми и рибарите не питат! Какво става с екологията и еколозите не питат!

Какво става с природата и какви са оценките от щетите за нея и за идните поколения никой не пита и няма да пита, защото в България този дето много пита бързо остарява, нали? И така мафията получи своето водно кръщение или прозрение как да се откраднат още милиарди, които ние ще платим, но унищожаването на природата няма кой да плати, няма и кой да възстанови. България е една от най-богатите страни на водни извори и не става дума за вода, а за пари!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе