Вместо оставка той остава

в България

Вместо оставка той остава… Вярно няма такава държава, няма и оставка, а заявка за оставане на власт? Теч на данни на хората това в друга държава щеше да струва подаване на оставка на правителството и смяна на личните данни на хора и смяна на всички документи свързани с тях и промяна на базите данни за сметка на държавата щеше да струва много пари на държавата за причинените неудобства и стрес на хората, а нашият премиер казва „няма проблем“, нали не са за него?

Вместо оставка той се кани да остава и всички, които се бориха против него и ГЕРБ някак си им помагат като те крепят властта и нали са омазани като свински черва. Не работила ТОЛ система и какво от това, няма здравеопазване и всеки ден хора умират, а някои партии казват „С грижа за хората” и какво от това, че народа си умира, а медиите послушно насочват вниманието към Радев и Борисов какви големи държавници са, какви международни политики изповядват, а камбаната не спира да бие – всеки ден умират хора по пътищата, лекарите крият статистиката, а иначе път без дупки няма, но пък се проверява всеки за срокът на винетката му. Оставки няма, но се канят да остават, народът негодува и затова ще е наказан да гладува. Офертата от 380 милиона за 12 самолета с въоръжение и още два за обучаване се промени и стана над 3 милиарда и отпаднаха доста неща, но оставка няма, напротив бием се в гърдите, че ще имаме самолети без пилоти.

Остават и се канят да векуват, а народът си мълчи и какво да прави залисан в оцеляване и борба с бюрократичната машина като всеки има да дава, не да взима, а бедността е бичът, с който правителството управлява и това факт. „Системата ни убива“ имаше протест такъв, а нима системата е спряла, нима народът забогатява и качеството на живот се е повишил или само цените на ток, вода, парно и храна се повишават, а хората свити като мишки не смеят да шават? Образованието е в летаргия – подменят се всички ценности дори и човешките по природа, но българинът е търпелив по природа и така никой не иска оставка, но не искат да остават пак тия, а изборите чукат на вратата и пак ще се решават с химикалките, а не с бюлетините .

Искате или не чакат ви нови глоби, данъци и такси като тази държава се издържа от това, но малцина са тези, които богатеят. Повечето не смеят и да протестират, а предпочитат да проституират.

Няма такава държава, но има такъв народ или по-точно имаше с тези темпове на изтребление скоро няма да има никакво потребление нито на ток, вода и храна, нито на винетки, нито на нищо в тази страна. Младите не спират да имигрират – да се евакуират, а старите броят им намаля и на финала кой ще бъде тук на тази територия? Изнасяме злато, внасяме боклуци. Изнасяме млади хора, внасяме мигранти.

И никой не вика „оставка“, никой не търси сметка на правителството и техните политики затова и те си правят каквото си щат с вас и вашите съдби затова ще живеем в трудност, бедност и социални несправедливи дни. „Да изхвърлим боклука“ някой протестира, а в мрежата всеки може на патриот да се прави, но дойде ли моментът да излезе всеки се оправдава затова и оставка няма, няма и да има, защото протест не се прави с двама или трима!

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе