Вижте как с ласкателска и издателска дейност може да донесе милиони! Каракачанов позорно мълчи.

в България

Вижте как с ласкателска и издателска дейност може да донесе милиони! Каракачанов позорно мълчи.


Каракачанов позорно мълчи. Тежък лобизъм в Министерството на отбраната. Омазани в интереси като свински черва в Министерството на отбраната. МО е с най-големият бюджет, нормално е и интересите да са най-големи и ако едно нещо струва един лев лесно на документи става 100 лева и така има за всички консултанти, партньори и така се пълнят черните партийни каси. Лесен път за успешна и шеметна кариера е ако си до хората във властта и ги ласкаеш в собствените си медии, списания и издателска дейност.

Така например Каракачанов бе обгърнат от медиите, които обслужват Министерството на отбраната и лека-полека потъна в медиен охол, но не само, защото в един момент той някак си забрави това за което говореше как се харчат парите на данъкоплатците, а някак си забрави, че имало порочни практики и лека-полека той нагази в тях потънал в ласкателства и никой не го критикува вече.

Комисионните са между 5% и 10% за посредниците на оръжейните сделки и можем да си представим за тези милиарди за какви милиони става дума. Истинското лапане идва от поставените техни хора за подизпълнители или вносители на консумативи и обслужващ персонал.

Например напоследък е модерно да говорим за Самолети. Кой ще ги кара, кой ще обучава летците ни и на каква цена, от къде ще бъдат инструкторите и дали няма да получават на месец колкото е годишната им заплата в САЩ? Има и други далавери в Министерството на отбраната освен тази за Ф-16. Например за Самолетите „Пилатос” как изведнъж една компания, която е разследвана ще сключи договори и каква е ролята на медиите у нас и по-специално има ли връзка Панчелиев син и генерал Константин Попов с Каракачанов и тежък лобизъм ние тези въпроси ще продължаваме да задаваме заедно с фактите, които са налице за тежък лобизъм конфликт на интереси и корупционни практики със съмнителни фирми, които са на прага на фалита. Утре да не стане така както в туризма и туроператорите да получат СМС от фалиралата британския туроператор „Томас Кук“, да си търсят парите в офисите на банка КТБ в страната?

Та време е за въпроси и отговори на ласкателите от една медийна и издателска група на Панчелиеви като освен договори за информационно обслужване и държавни поръчки за своята ЛАСКАТЕЛСКА – ИЗДАТЕЛСКА дейност получават ли и милиони от комисионни за лобизъм за сделки с Министерството на отбраната, ако е така някой трябва да дава отговори не само пред обществото как се харчат народните пари, но и пред Темида!

Днес корупцията е овладяна, вижте според Каракачанов и Панчелиеви ..

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе