Българи Юнаци станали бедняци

в България

Българи Юнаци


Българи Юнаци станали бедняци Няма вече Българи Юнаци, направиха ни на глупаци и станахме бедняци ! Свърши се, скоро и Българи няма да сме, пръснахме се по света изгонени от нашата родина!

А тези, които са тук проклинат ли, проклинат това пусто робство! Няма справедливост – който лъже и краде живее добре, който с честен труд работи едвам свързва двата края и не му се види на това робство края!

Няма го Спартак робите да въздигне, няма го и Крали Марко веригите да разсече, а днес хайдутите са във властта и няма управия в тази страна ! Юнаци няма стана ясно, но Българи има ли обаче да кажат „стига толкова тирания“, да кажат „стига вече немотия“? До де народа не изхвърли боклука от властта не ще има бял ден по тази земя !
А тиранина като султан вдига такси, данъци и цени, а народ покорно мълчи !

До де не развеем знамената и не запеем хайдушки песни, до де кръвта юнашка не закипи във вените ни не ще да се оправят нещата в страната като заедно сме силни, силни сме, защото сме българи, но силни сме и на софра и все чакаме друг да свърши мръсната работа !

Хора, няма кой освен ние сами да изхвърлим боклука от властта, все пак той е наш!
Какви да бъдем Българи Юнаци или Българи бедняци, или просто бедни смотаняци всеки сам избира, но едно е ясно, че ако сега кочината не изметем скоро няма да има и какво да ядем!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе