България на три морета или България на три дерета!

в Свят


Продължение по темата „Международен скандал“ След целият този фарс с въпросната тениска “България на три морета“- географска карта от 927 година, стигнах до някои изводи-смешни, но явно безпогрешни.

1. Аз определено не съм Слави Трифонов, защото ако бях, няколко стотин хиляди българи щяха да си облекат такива тениски и то веднага.

2. Не съм политическо протеже на ГЕРБ, съответно съм някаква си там неизвестна величина, която има наглостта да провокира и разстройва хората, с вече остаряла история, която и в учебниците не можеш вече да намериш.

3. Да си родолюбец, не е хич, ма въобще не е добра идея, освен ако не говориш на ум със себе си и естествено никога, ама никога не обличаш или носиш нещо с българска историческа тематика.

4. Ако искаш евентуално да носиш дрехи или нещо друго с българска историческа тематика, трябва да си в териториалните граници на Република България (така поне ми каза служителя от консулството, преди да ми каже да си тръгна от мероприятието), но и това е спорен въпрос, защото в България българите вече сме малцинство.

5. Ако все някой в чужбина, реши да си носи тениска или анцуг или шалче с Българския трикольор, би било добре да си сложи каска, бронежилетка, прекръстете се и си кажете молитвата “Отче наш“ и Господ да е с Вас. Тъжната действителност на един изстрадал народ.

Никой, ама никой не е в състояние да ме убеди с каквито и да било аргументи, че съм скандализирала или обидила гражданите на Южната ни съседка – Гърция, с моята тениска и Българския трикольор. Това е част от историята на моята Родина, доказана история, Балканска история.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Свят

Отидете горе