БСП искат оставка, от БСП не разбраха ли, че оставки иска само Борисов!

в България

БСП искат оставка, от БСП не разбраха ли, че оставки иска само Борисов!


В България всички назначения и оставки на високи постове без да знае Бойко Борисов няма как да се случи. В Тоталитаризма и Диктатурата властта е еднолична.

В България политическите фирми – партии нещата са стриктни има два вида фирми – едните са еднолични дружества, а другите са акционерни. ГЕРБ е еднолично дружество докато БСП са акционерно дружество. На практика в България управлява едноличният търговец Бойко Методиев Борисов и сега как една друга фирма ще иска оставка на служител в друга фирма?

Когато едната фирма поеме ангажимент към друга фирма частна без политически нюанс! Исканата оставка на министъра на културата на Боил Банов в основата са лични вендета. Но защо обаче наричат опозицията пощенска кутия?

И така има или няма такава държава, но за Диктатура в страната и дума не може да става, всичко е цветя и рози. И така в страната ни всичко е за пари, каза министърът на културата по некултурен начин и на финала потвърди оставка давам на мига щом Бойко Борисов ми я поиска! И така кажете защо БСП искат оставка след като в страната ни само Бойко има правото на това?

Докато зад всяко действие има интереси за пари, сблъсък на идеи няма да има, а идеята е една и винаги става дума за пара!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе