Браво бе, господине

в България

Браво бе, господине ..
Колко народ бил уволнил, колко оставки бил поискал и колко оставки бил приел този наш премиер!

Държавата се тресе от скандали – как Цветанов държавата разлюля с един апартамент и други два дето се казва „браво, браво господине“, ама Темида пита кога ще има политици и магистрати в затвора, а Цветанов нагло казва „поне ебахте ли я тази“!

„Браво, браво господине“ е оригинална фраза наложена като рефрен на Ицо Хазарта то и в ГЕРБ е малко като в хазарта и в казиното нали ГЕРБ винаги печели, а народът е обран дето се казва „браво господине“ един ден обае народа ще му писне и тогава онези двама-трима дето уморени протестират може да се окажат, че стотици хиляди скандират, че „има такава държава“ и ти какво бре господине, пак с оставки ще лъжеш народа, я кажи, че нещо не се сещам, нали?

Това с оставката вече не работи драги господине, откакто Цветанов заяви, че него няма кой да го уволни, откакто каза ясно на глас, че не се чувства наказан, защото няма кой да го накаже и кой, ако не народът може само да ги накаже?

И така браво, браво господине, но народът не прощава и на вас това е краят !
Както е казал един мъдрец „не прекъсвай врагът ти когато греши“ та и ние така браво, браво господине, все така и скоро други ще са у властта!

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе