Борис Анзов: Децата с увреждания в Русия получиха 5 картофа и 2 кренвирша за две седмици!

в Свят

Борис Анзов: Децата с увреждания в Русия получиха 5 картофа и 2 кренвирша за две седмици!


Вижте какво публикува на стената си журналиста Борис Анзов! Децата с увреждания в Русия получиха 5 картофа и 2 кренвирша за две седмици!

Родителите на деца с увреждания и бедните в Питкаранте (Карелия РФ) получили пакети с помощ за две седмици, състояща се от 5 картофи, 2 кренвирша, парче маргарин, половин килограм захар и килограм брашно. Комплектите бяха издадени в размер на 56 рубли на ден за едно дете (това е 0.70 долара на ден за храна) — такава сума от бюджета на републиката се смята за необходимо да се изразходва за хранене на деца с увреждания.

По-рано бившия руски премиер Д. Медведев заяви „Пари няма, но се дръжте“! Как да коментираме тази новина не зная, оставям на вас? По-рано Русия изпрати хуманитарна помощ на САЩ, Италия, Сърбия… Наистина нямам думи… От Москва, Русия за „Медиа Мост България“ Борис Анзов.

Россия: детям-инвалидам выдали по 5 картофелин и 2 сосиски на две неделиРодителям детей-инвалидов и малоимущим в…

Gepostet von Boris Anzov am Dienstag, 7. April 2020

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от Свят

Отидете горе