Борисов: По добре ти да риташ от колкото да те ритата

в България

Г-н Борисов, помните ли детето от снимката?


Тогава попитахте брат ми какъв иска да стане като порасне и той отговори футболист. Вие го посъветвахте да стане каратист, че той да ги рита, а не него да ритат.

Ники беше убит малко след това като служебната му кола бе изхвърлена от пътя от шофьор, карал със скорост над 220 км/ч – близо три пъти над ограничението.

На убиеца нито му е повдигнато обвинение, нито е задържан, а може вече да не е и в страната – въпреки свидетелските показания и въпреки полицейския протокол.

Нищо че преди няколко години въпросният индивид е убил и жена на пешеходна пътека и УСЛОВНАТА му присъда е изтекла, а дори му е била върната и книжката.
Той сега е невредим и си кара тунингованата кола на свобода.

Докато брат ми – футболист на Суворово и шампион по плажен футбол с МФК „Спартак“ Варна – лежи в гроба и ще си остане завинаги на 23.
Докога законът ще защитава тези, които го нарушават?
Докога подобно безразсъдно и нагло поведение на пътя ще причинява смърт „по непредпазливост“?

Снимката е правена когато бяхте Главен секретар на МВР и думите ви бяха „Ние ги хващаме – те ги пускат“ – сега вече даже не ги и хващате. Niki Terziev бе достоен син на недостойна за него държава. Дали ще почива в мир!?

#BoykoBorisov #GERB #ГЕРБ #noroadwar Политическа Партия ГЕРБ #PPGERB #prolifeBG Пост от 2016г. Днес вече не ги хващат, днес им искат оставката като направят престъпление.

Днес няма нужда да ги хващат и да ги пускат след това, а днес е достатъчно да си платите предварително и никой за нищо няма да ви хваща и днес корупцията е само усещане, но докато тя трае доста хора загубиха усещане за живот.

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе