Бойко, Косово ще признае ли Кърджали?

в България

Пак натиснаха копчето на Бойко Борисов

Пак натиснаха копчето на Бойко Борисов.

Признаването на една територия създадена с кръв и насилие, с клането и бомбардировки от нашият премиер не е гаф това, а е позор!

Позор над Българското население!
Ние сме православна държава или поне каквото остана от нея. Бойко Борисов за да се подмаже на началниците си вкарва България в конфликт.

Прави впечатление, че Сръбските власти са по-отворени за диалог с граждански сдружение от България, отколкото с политиците ни.

Те знаят, че политиците ни не обслужват Балканите, а външните интереси тук и в региона. Бившият Американски президент Бил Клинтън и Мадлин Олбрайт и бившият командващ силите на НАТО Уесли Кларк само преди по-малко от месец бяха в Косово и говориха за ценности на площадът в Прищина.

Бойко Борисов нали принадлежи към именно тези кръгове на Хилъри и Обама само чакаше да му натиснат копчето и да му сложат думичките в устата и като стар грамофон започна да върти плочата. Бойко Борисов не говори от името на Българският народ като няма референдум или допитване до суверенът на България по темата.

Снимка Информационна агенция Булпресс

И докато Българските народни дипломати от „Приятели на Русия и православен свят“, от Народен Събор и движение „У дома“ заедно с представители на Българската църква неофициално естествено бяха в Сърбия за да градят основи на християнско и славянско обединение в името на едно чисто човешко спасение Бойко Борисов постави България на страната на тези, които бомбардират, на тези, които дестабилизират.

bulpress tv

Дано Администрацията на Доналд Тръмп забележи това. Защото Тръмп говори за патриотизъм на народите.

В крайна сметка управляемите ни управляващи са кукли на конци и било то от Сорос да им дърпа конците, било то от кръговете на Клинтън и Обама, било началниците от Брюксел и кои ли още знайни и незнайни служби, кръгове и кой ли не!

Само искам да попитам Бойко Борисов дали един ден Косово биха признали Кърджали като независима територия, чисто хипотетично?

ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО СКОРО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕНА! СПОДЕЛИ НА СТЕНАТА СИ! НЕКА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе