Бойко, дано ти приседне, дано!

в България

Бойко, дано ти приседне, дано!

За Бойко…Истината, която ще ви шокира! Защо арестуват хакера? Нищо случайно не е случайно в тази държава и накрая става дума за пари. Сега след като арестуваха така нареченият „Хакер“ става ясно, че собственикът на фирмата за бързи закуски и сандвичи Subway така говорят хората.

„Понеже се разбра, че собственикът на фирмата, която съсипаха, заради теча от НАП, е собственик на франчайз на веригата за сандвичи Subway, проследете за колко време ще отмъкнат бизнеса на човека”!

Ако е вярно всичко това става дума за добре планираният грабеж, рекет или отнемане на бизнес. Ето какви са поредните послания към бизнеса от хунтата на ГЕРБ. Кой би инвестирал в тази държава?

Хайде сега да аплодираме мечката дето играе в другият двор заедно.

 

Колко са ограбените, които си замълчаха и напуснаха страната след като са им откраднали бизнеса, животът и мечтите? Вярно няма такава държава, но няма и такъв народ!

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе