Бойко Борисовски към Дачич

в България


Дали Бойко Борисовски и медиите са загубени в превода? Косово е жива рана в сръбска плът. Бойко Борисовски бръкна в чуждата рана с мръсни ръце.

Сега от тези коментари нашата държава е в медиите на Кипър, Словакия, Румъния и Испания както и Сърбия не признават Косово, а защо точно Бойко Борисовски го прави?
Буря в чаша вода ли е или поредният измислен скандал с цел отвличане на вниманието и промяната на фокусът на обществото от истинската реалност в страната ни? Бойко Борисовски де го садиш и де никне, а след него и трева не никне! Министър-председателят на Косово Рамуш Харадинай изрази благодарност към своя български колега Бойко Борисов за оказаната от него цялостна подкрепа.
Премиерът е направил това от своята официална страница в социалната мрежа „Фейсбук“, предава „Фокус“.

И така бъркаш в сръбската рана и трупаш лайкове у Фейса. Бойко Борисовски е един измислен балкански синдром с тежки поражения за балканският бит и култура. А хората ли, те са „лош материал“, след като хубавият го прокудихме.

И в Косово редуцираха материалът си затова днес Бойко Борисовски ги признава.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе