Боен Клуб „Шумен” с личен пример за всички Шуменци

в България

Боен Клуб „Шумен” с личен пример за всички Шуменци

Боен Клуб „Шумен”: Шуменското плато е любимо място за разходка, отдих и тренировка на много наши съграждани. Задачата да го опазим чисто и красиво се пада на всички нас. Затова имаме две възможности – да го направим сами или да се оплакваме, докато чакаме друг да го направи, рискувайки да бъдем затрупани от всякакви боклуци, а вместо птички на пролет около нас да прелитат найлонови пликчета.

За пореден път, но не и последен, днес над 50 души наши състезатели, приятели и симпатизанти се организираха в инициативата да изчистим част от Шуменското плато от боклука.

Равносметката след почистването бе над 50 чувала смет, строителни отпадъци и автомобилни гуми, неправилно изхвърлени из природния парк .

Всички знаем, че с малката стъпка започва голямото пътешествие. С малки усилия от всеки от нас, с малко отделено време днес се почисти място, където от ранна пролет до късна есен провеждаме тренировки на открито.

Благодарим на тези, които се включиха и доказаха,че чистотата в природата зависи от всички нас.

 

Ние от Bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

Ние от Bultimes приветстваме тази прекрасна инициатива, която не само спасява природата ни от нас самите, но и възпитава в нас едно родолюбие и патриотизъм, защото сме длъжни да предадем нашата Родина на идните след нас !

bulpress tv

Ние от Bultimes пожелаваме на Боен Клуб „Шумен” много спортни успехи, но много и такива чисто човешки инициативи!

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе