Бедността не е порок, а наказание

в България

Бедността в България не е орисия, а добре пресметната схема за грабеж на населението. Данъци , такси, винетки, застраховки, осигуровки и глоби като всичко това е планирано колко трябва да се събере от населението за да работи спокойно държавната машина.

Всичко е математика, а не зла съдба. Но когато се гласува за хора с престъпно мислене и действията, които се очакват от тях ще са престъпни, а когато те са властта няма престъпление, няма един политик в затвора и скоро няма и да има.

Ако не се промени модела няма да има в затворите политици, защото всички са едно котило и се пазят един друг и ви грабят всички вкупом, защото истинското разделение на масите не на леви и десни, не е и на млади и стари нито на жени и мъже, а истинското разделение е на те и ние.

За тях няма принципи, няма правила, няма закони докато за нас остават всички отговорности и тежести, а за нас има правила, но за тях не важат обаче.

Докато в България всички хора не проумеят това и не си потърсят правата нищо няма да се промени. Време е да изхвърлим боклука от властта, време е, но няма кой да яхне вълната и така вече 30 години „стани да седна“ – аз съм наред, всичко си върви постарому само дето населението намалява, а сметката расте и затова става все по-трудно, все по-тежко робството. Бедността не е порок и не ние трябва да се срамуваме, че сме най-бедните в Европа, а нашите политици, защото всичко това е в следствие на техните усилия да ни грабят все повече и повече!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе