Бай Тошо: За да се спаси тази република ни трябва народ, а не публика!

в България

Тодор Живков: За да се спаси тази република ни трябва народ, а не публика!


Бай Тошо: Оцеляване, оцеляване и пак оцеляване! Скъпи другарки и другари, либералния и неолибералният модел са изхабени, идва едно ново време на консерватизъм и социализъм. Все повече другари припознават добрите практики от моето време, все повече другарки си спомнят какво им отне тази Демокрация. Искам да кажа, че в светът текат едни промени и вие наистина трябва бързо да се преустроите към село и аграрна политика на семейната клетка. Само този, който произвежда храната си може да оцелее във времената на криза и безпаричие.

Аз създадох модерни кооперативи, но бяха унищожени, бяха унищожени и семейните ценности както и фолклора и моралът, в който са запечатани тайните на оцеляването на всеки един народ и нация. Религията е част от глобалното семейство и тя не предлага панацея, а само смирение. Правителството не предлага решение на проблемите, а то само ги финансира.

А политическите партии получават нареждане отвън. Само съхраняването на семейството от външно зловредно влияние може да изгради силни семейни клетки, а те силно гражданско мислене и от там силна нация и силен народ. Но за да се случи това трябва да оцелеете. Оцеляването може да се получи само с био земеделие и животновъдство. По мое време селото раждаше храна в изобилие, а градът раждаше кадри – инженери, професоре и академици.

Днес градът ражда безработица, а селата пустеят. Оцеляване, оцеляване и пак оцеляване за да премине тази Буря другарки и другари, за да се спаси тази република ни трябва народ, а не публика!

Ех Бай Тошо при теб бе лошо казвахме тогава сега какво е всеки сам преценява?

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv