А президентът Румен Радев събира все повече овации

в България

А президентът Румен Радев събира все повече овации


Президентът остро критикува мутренската държава на която той самият е президент!
Но Радев е избран от народа, а не от мутрите като именно за това и речите му са за хората, а той самият се опълчи на системата! На страницата на президента Румен Радев се появи пълният текст на речта му пред паметника на В.Левски. В нея са и сериозни изказвания, които очевидно са били цензурирани от придворните медии на Бойко Борисов.

Най-бруталният текст е следният:
“Чистата и свята република на Апостола, се превърна хибрид между мутренска шайка и османски вилает. За това ли загина този велик българин…”

Президентът очевидно визира убийствения за България съюз между организираната престъпност, в лицето на Бойко Борисов, и турското лоби около Доган.

Нормално е медиите да го премълчат – те са собственост точно на тази шайка.
А президентът събира все повече овации…

И така, одобрявате ли държанието на Румен Радев? Според омразният Цветанов обаче президента е разединител на нацията! Има цял отдел за пропаганда на Цветанов, който следи всеки ход и всяка дума на президента и първата дама и ако има гаф той се превръща в скандал, ако няма – се създава!

Затова не вярвайте на всичко, което се тиражира по адрес на президента Румен Радев, все пак той е Вашият президент и още преди да бъде избран е подложен на жестоки атаки и манипулации като всичко това той и семейството му понасят заради нас, заради българският народ!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе