Ахмед Доган си остава най-големият политик у нас

в България

Ахмед Доган си остава най-големият политик у нас

Ахмед Доган..
Пасивна кампания и симулиране на влияние на БСП са основните два компонента на архаичната кръпка на пиратското знаме, което развяха от ГЕРБ с подкрепата на ДПС, а истината е, че Пиратският капитан на ГЕРБ се подпря за пореден път на патерицата на ДПС, но на каква цена?

Главният Ботсман Цветанов. Цецко прекали с пробивът си в смесените региони като посегна на техни бастиони и не един кмет на ДПС бяха вербувани да гласуват с електората си за ГЕРБ. Голяма грешка, ДПС не правят компромиси и дори този дето обстрелваше вълци сега е в немилост. Няма наши, няма ваши и един помисли ли си някой да къса плът от ДПС ще повтори и така Цветанов в лакомията си за електорат този път се обърка жестоко.

Като добавим и неговата лична лакомия за пари и влезе в капана на ДПС като излъга Бойко за плащанията от партийната каса и ДПС не се поколебаха да поискат главата му.
Да не говорим, че Цветанов непочтено посегна и на не един олигарх и бизнесмен, които се отчитаха на ДПС и спомняте ли си кръговете от фирми за които Ахмед Доган говореше, ами Цветанов посегна и на тях и то непочтено – взе им по 10 000 000 милиона и часове след това бяха арестувани.

ДПС спечелиха в БАТАК и в Благоевград.

„Мене няма кой да ме накаже“ е част от това самозабравяне кой КОЙ е в държавата?
И така Цветанов падна в капана на ДПС, а след него и Борисов ще падне. Всеки, който се е прегърнал с ДПС после изчезва от политическата сцена. Станишев знае как е плакал в сарайте по времето на Орешарски.

Истинският балансьор на политическата сцена си остава ДПС. Кой царува, кой пирува без ДПС неможе да се управлява тази държава и Ахмед Доган си остава най-великият политик за всички времена, а другите са елементарни частици . И така Ахмед Доган е толкова далновиден, че може да предвиди ходовете на другите с десетилетия напред. Вижте видеото на Доган.

Сега на всички трябва да е ясно, че доктор Ахмед Доган може не само да преразпределя постовете във властта, но и да преразпределя постовете в другите политически формати.

А когато Цветанов се оплакваше, че бил дал 80 000 000 на ДПС за подкрепата да беше си замълчал. В България има поговорка „Да би мирно седяло не би чудо видяло“!

Автор: Стефан Пройнов

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе