Антов: Най-голямата мотивация да ги бием дойде от това, че публиката освирква химна ни

в България

Антов: Най-голямата мотивация да ги бием дойде от това, че публиката освирква химна ни
Защитникът на България Валентин Антов коментира минималния успех с 1:0 над Северна Македония като гост в Лигата на нациите.

Той показа много стабилна игра и бе на точното място в ситуацията, в която спаси с глава удар на Алиоски от домакините, който влизаше във вратата.

Според него най-голямата мотивация за “трикольорите” е дошла, когато химнът ни е бил освиркан от местната публика преди началото на срещата.

“България има нужда от такива победи. Радвахме се заслужено след мача. Ние сме млад отбор, който тепърва има да расте.

Видяхте, че всички можем да се защитаваме и да играят като отбор. Най-голямата мотивация за нас дойде от това, че публиката освирква химна ни преди мача.

Това ни даде допълнителни сили да се борим през целия мач и да постигнем този успех”, коментира след победата футболистът на италианския Монца.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе