Акция на Испанската полиция + ВИДЕО . България пак е в основата

в Свят

Акция на Испанската полиция + ВИДЕО . България пак е в основата


Сменят ли фокуса на внимание в Испания от Борисов или не? Задържаха бандата на Цонка – Кралицата на амфетамина в Испания!
Наркобанда във Валядолид, ръководена от българка, бе разбита от полицията в Испания.
При мащабна акция са задържани 32-ма души. При обиски на няколко адреса са иззети са 200 килограма хероин, амфетамини и марихуана, както и 45 000 евро, оръжие и 12 автомобила.

Българката Цонка е известна в Испания като Кралицата на амфетамина, съобщава местното издание El Día de Valladolid. Тя е осъждана за наркотрафик и е излежавала присъда в страната, но е освободена от затвора миналата година.
В началото на миналата година Цонка е задържана заедно със съпруга си с 10 килограма амфтамин и 4,5 килограма хашиш, предава

Българката е осъдена на е години затвор, но прекарва зад решетките само 4 месеца. След като излиза от затвора, Цонка започва скромен живот като готвачка в крайпътен ресторант, но продължава да ръководи наркоразпределението във Валядолид. Тя е подпомагана от други двама българи, единият от които има над 20 висящи дела. Незаконният бизнес на Цонка се разраства и в Билбао с продажба на хашиш и хероин.

Акция на Испанската полиция. България пак е в основата дали не сменят фокусът на внимание заради скандала за къщата, моделката на Борисов?

Източник: glas.bg

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv