Аквамарин в Обзор бе избран да бъде вписан в един рекорд

в България

Аквамарин в Обзор бе избран да бъде вписан в един рекорд

Вижте къде хотел „Аквамарин“ и по-специално името на България и град Обзор ще бъдат вписани! Един красив ретро автомобил и неговият собственик обикалят света и избраха да дойдат в България. След дълго проучване и планиране те са избрали точно град Обзор и да отседнат в хотел „Аквамарин“. А името на градът и държавата ни след това ще бъдат вписани в един списък с покорените държави от малкият, но храбър Ситроен модел 2cv6 Special.

Червеното возило досега е покорило следните държави: 1995г.

в Словения, 1997г. в Холандия, през 2001г. посещават Австрия, 2003г. в Италия, 2007г. Швеция, 2009г. град Мост в Чехия, през 2011г. град Селбис във Франция, 2013г. в Испания, 2015г. в Полша, 2017г. в Португалия, а през 2019г. в Самобор, Хърватия и сега ще бъде добавена и България – град Обзор. Citroen 2cv6 Special е ретро автомобил от 1987-8 година, макар и стар автомобил такива се продават на цени от 9000 до 27 000 евро според това колко запазени са. Citroen 2cv е известен модел от филмите с Луи дьо Фюнес с „Полицаят от Сен Тропе“ и онази монахиня, която препуска лудо с него. Прави впечатление, че нашият герой е избрал точно хотел „Аквамарин“ в град Обзор, който ще бъде вписан в списъкът на задният капак на автомобила. Борис Анзов сподели с нас, че хотелът им е предпочитано място заради природата и прекрасното съчетание на планина, гора и море, а плажът им предлага напълно безплатно чадъри и шезлонг напук на това, което се говори по медиите.

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе