Чудотворен тоник от магданоз за премахване на петна по лицето

в Здраве

Тоник от магданоз премахва кафяви петънца по лицето


Вижте вълшебния тоник от магданоз за отстраняване на кафяви петънца по лицето!

Петната по лицето са голям и неприятен естетически проблем за много дами. Но с помощта на природен тоник, чиято основна съставка е магданоз имате възможност за разрешаване на проблема.

Необходими съставки за тоник от магданоз срещу кафяви петна по лицето:

– 25 грама пресен магданоз
– 3 мл минерална вода
– 2 мл вода

Начин на приготвяне на отварата от магданоз:

Сложете магданоза заедно с 2 дл вода да заври. След като сместа заври, покрийте купата и оставете да се охлади. След това отхлупете купата, за да може въглеродният двуокис да се изпари. Това продължава някъде около 30 минути.

Прецедете течността и след това добавете минералната вода. Получената смес прехвърлете в тъмна бутилка и съхранявайте на хладно място.

Начин на употреба:

Всяка сутрин трябва да се измива лицето с тази течност или пък нанасяйте отварата от магданоз върху проблемните места с кафяви петънца. Някои жени оставят тоника от магданоз да попие добре в кожата и не си мият лицето си през целия ден. Но можете да го оставете за 30 минути и след това да изплакнете лицето.

Източник: e-zdravey.com

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Здраве

Отидете горе