Цветанов ненужен. Не е нужно да си важен, важно е да си нужен

в България

Цветанов ненужен Не е нужно да си важен, важно е да си нужен


Цветанов не е искрен както и никога не е бил. Той заяви, че иска да е нужен на партията, но на практика иска да бъде под прожекторите.

Колко близък е Цветан Цветанов с Веско Маринов? Защити го като казва, че не трябва да не изневеряваш на хората. Как може да се прочете това в личен план на Цветанов? Цветанов: „няма нещо, с което да се срамувам, което да съм правил досега”. Дали е така само Господ Бог знае. Има и други гледни точки. Тодор Живков казва: „Всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола”. Очевидно Цветан Цветанов си надскочи сянката и затова бе наказан и приземен от собственото си его. Но в политиката само хора с влияние се сдружават в името на дадена цел с други хора с влияние . И това е с една цел – да сменят гьола.

В следващият гьол хора с доказани отбори се сродяват с хора с доказани отбори в дадена цел. Често това са лидери с граждански сдружения НПО-та или Политически формати, но там и често единият изяжда другият и засмуква кадрите му и след такова сдружаване често разводите са тежки като има винаги печеливш и губещ.

Но има и друга форма на сдружаване в паралелната държава и това е на хора с компромати за дадени лидери или политически лица и те се сдружават с други хора с компромати така те има голяма зона за влияние и често обратите в политиките и събитията на политическите сцени зависят от тези хора. Тези хора произлизат от службите или гравитират до тях и така влиянието им е доста опасно.

Безспорно Цветанов има много компромати за много хора като системата десетилетия събира такива материали за него и неговите успехи са благодарение на тези папки и флашки и точно този обем от информация подхранва егото му за да се стигне до думите му:”мен няма кой да ме накаже”. Шизофренията на сивите кардинали като какъвто се изживяваше Цветанов може да го изпрати в лагера на тези бивши и настоящи ченгета и чичковци от ДС каквито са корените на баща му и на него самият. Но има и един гьол на елитните жаби, това са лидерите на политическите формати, който в коалиция управляват страната ни, а това е върхът на хранителната верига на политическият спектър . И така какво ще е бъдещето на Цветанов можем само да гадаем, но дали ще приеме предложението на Марешки, най-вероятно не. Дали ще направи собствена партия зависи колко заплашен ще се почувства. Или ще се пенсионира завинаги от политиката зависи не от него, а от външните и вътрешните служби, които са го създали.

Един е урокът обаче, който Цветанов забравя, че не е нужно да си важен, важно е да си нужен и днес той е ненужен следва забвение . А вкаран в зоната на забвението ще види колко от неговите приятели и партньори ще му обърнат гръб, защото във всички гьолове през които е минал навсякъде всичко е било интереси и нищо искрено и нищо лично. В политиката няма нищо вечно – нито приятелите, нито враговете, а там всичко е власт и пари, и алчност за пари и власт. 19 години шантаж, изнудване, рекет и извиване на ръце, ограбване на съдби и животи, ограбване на бизнеси, стотици хиляди засегнати хора с влияние и не чак толкова такива чакат своят момент за отмъщение.

Възмездието рано или късно ще дойде и Цветанов дори асансьор до Господ Бог да имаше няма кой да го спаси, защото той с Дявола играеше до вчера. Цветан Цветанов се превърна в проблем, а знаем какво казва самият Сталин за проблемите, че всеки проблем си има име и адрес. Цветан Цветанов казваше за враговете си, че ние ги изваждаме от обществото днес, а той ще бъде изваден от обществото, в което е бил. Добре дошъл в реалността, тук хората с розови ризи не оцеляват дълго в затвора.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе